Een dikke duim omhoog.

Aan: All-Rack B.V.

Hoi Heren,

Ik wil jullie en alle collega’s bedanken voor de voortreffelijke organisatie afgelopen weekend (en de weken daarvoor). Alles is geruisloos verlopen, onze klanten en de Stater collega’s hebben geen enkel probleem ondervonden om maandag weer gewoon aan het werk te kunnen(de meesten hadden geen flauw idee hoe spannend het voor de organisatie was).

Ik kan stellen dat ik mede namens de directie van Stater kan spreken over een succesvol project, waar jullie een zeer belangrijke factor in zijn geweest.

Martin Arts
Stater Project manager facilities

Weer een goede job verricht door All-Rack, deze keer bij Stater N.V.

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Zij ondersteunen ruim veertig procent van alle hypotheken in Nederland. Van het accorderen van de hypotheekaanvraag tot de laatste aflossing.

Wegens het vertrouwelijke karakter van de ICT Infrastructuur kunnen wij niet in detail weergeven welke werkzaamheden door All-Rack zijn uitgevoerd. Wel kunnen we stellen dat de ICT Infrastructuur een nog hogere beschikbaarheid heeft gekregen.

Neem contact op met All-Rack als u de beschikbaarheid van uw datacenter ook wilt verhogen,
023-5483300.

ICT Infrastructuur stater