1 Oktober 2018

Schneider Electric breidt haar partnernetwerk uit met de datacenterspecialist All-Rack. Er is een groeiende marktvraag waardoor er behoefte was aan uitbreiding van het partnernetwerk van gespecialiseerde datacenterpartners. In All-Rack vond Schneider Electric deze partner. Voor beide bedrijven speelt efficiency, energiebesparing en duurzaamheid een belangrijke rol.

Schneider Electric

Schneider Electric is wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering en helpt haar klanten met het beheren van energie op een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame manier. Schneider Electric biedt geïntegreerde oplossingen voor zowel commerciële datacenters als on-premise IT-ruimtes, oftewel edge-toepassingen.

All-Rack

All-Rack kan commerciële datacenters voorzien van de complete inrichting van de “white space”. Maatwerk is hierbij veelal standaard. Bovendien kunnen zij organisaties voorzien van turn-key opgeleverde, on-premise datacenters. Deze ruimtes zijn voorzien van alle vereisten zoals een noodstroominstallatie, koelinstallatie, bekabeling en branddetectie. De datacenters van All-Rack zijn ingericht volgens de laatste normen. De divisie All-Rack Datacenter Services kan organisaties voorzien van medewerkers die alle voorkomende werkzaamheden “op zaal” kunnen uitvoeren.

“De markt is in beweging. Wij zien steeds meer organisaties die op zoek zijn naar hybride oplossingen, waarbij een deel van de data en applicaties in de Cloud staan. Daarnaast is er ook op de locatie van de klant zelf behoefte aan snelle en hoge beschikbaarheid van grote hoeveelheden data. Kundige partners die mee kunnen denken in zo’n ontwerp en onze klanten kunnen adviseren én ontzorgen zijn schaars. Met All-Rack hebben wij een partner gevonden die deze kennis in huis heeft,” aldus Sonja Boots, Channel Manager bij Schneider Electric. “Daarnaast biedt All-Rack diensten die onze propositie bij onze datacenterklanten versterkt. Kortom: een echte win-win situatie.”

Johan de Graaf, directeur All-Rack: “All-Rack is ontstaan uit de groei van commerciële datacenters. Vanuit die hoek kennen wij Schneider Electric al geruime tijd. Wij zien met het Schneider-portfolio kansen om onze diensten uit te breiden. Wij hebben onlangs ons team kunnen versterken met een aantal specialisten en met het partnership met Schneider Electric zijn wij klaar voor de volgende stap.”

Over Schneider Electric

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Met aanwezigheid in meer dan honderd landen, is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement (medium voltage, low voltage en secure power) en automatiseringssystemen. We leveren geïntegreerde efficiënte oplossingen waarbij we energie, automatisering en software combineren.

In ons wereldwijde ecosysteem, werken we samen met het grootste partner-, integrator- en ontwikkelaarsnetwerk op ons open platform om real-time controle en operationele efficiëntie te realiseren.

We geloven dat onze mensen en partners Schneider tot een succesvolle organisatie maken. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment.

Over All-Rack B.V.

All-Rack Datacenter Solutions; Ontwerpen, Bouwen, Inrichten en Onderhouden van Datacenters en On-Premises Datacenters. All-Rack Datacenter Services; gespecialiseerde medewerkers die alle voorkomende werkzaamheden op de vloer kunnen uitvoeren. De medewerkers kunnen terugkijken op tientallen jaren ervaring in de branche en onderscheiden zich door maatwerk, ontzorging, Time to Market en Customer Satisfaction.