//Frank de Kruijf bij All-Rack

Frank de Kruijf bij All-Rack

Om All-Rack verder te laten groeien is Frank de Kruijf per 3 september 2018 in dienst getreden om het bestaande team te versterken. Frank is oprichter van collega bedrijf Lasent B.V. Hij heeft 17 jaar met veel passie en gedrevenheid voor dit Purmerends bedrijf gewerkt.
Nu werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze heeft hij gevonden bij All-Rack. Frank zal zich gaan bezighouden met Sales, Marketing en Projectmanagement. Hij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van on-premises Datacenters.

Frank de Kruijf

2018-09-20T14:06:37+00:0003-09-2018|
All-Rack B.V. gebruikt cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren en voor marketingdoeleinden. Let op: bij doorgaan met het bezoeken van deze website verleen je toestemming voor het plaatsen van cookies. Ja, geef mij een goed werkende website