//Nieuwe huisvesting per 1 juli 2018

Nieuwe huisvesting per 1 juli 2018

All-Rack is in 2006 gestart in Heemstede, vanuit daar hebben ze 4 jaar gewerkt. Daarna zijn ze verhuisd naar Haarlem. Na daar 7 jaar gevestigd te zijn geweest op de Tingietersweg werd het tijd voor een stap naar een ruimer en centraler gelegen locatie. Deze is inmiddels gevonden aan de Tupolevlaan op Schiphol-Rijk. Op dit adres is een groter kantoor en meer magazijnruimte aanwezig. Ook ligt deze locatie dicht bij een groot aantal datacenters die Nederland kent.

Nieuw pand All-Rack BV datacenter computerruimte oplossingen koeling

2018-09-20T14:01:06+00:0001-07-2018|
All-Rack B.V. gebruikt cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren en voor marketingdoeleinden. Let op: bij doorgaan met het bezoeken van deze website verleen je toestemming voor het plaatsen van cookies. Ja, geef mij een goed werkende website